BOUTERBODE - Uitgeverij De Meulder

Ga naar de inhoud


BOUTERBODE
Het blad Bouterbode was een uitgave
van het Archief Jean Dulieu.
In de 26 jaar van haar bestaan verschenen er
100 edities, van een dubbelzijdig A4-tje tot en met
een slotakkoord van 16 pagina's full colour.

De laatste tien edities van de Bouterbode telden acht in plaats van de gebruikelijke vier pagina's. Dat bood extra ruimte voor informa-tieve artikelen en de verschillende Paulus-vertellingen.
Tevens hielden we onze volgers hiermee op de hoogte van nieuwe Paulus-uitgaven en van publicaties waarin het werk van Dulieu een belangrijke rol speelde.
Het hart van het blad was de vaste plaats van een full colour Paulus-strip en de achterzijde stond honderd nummers lang een vervolgverhaal met prachtige aquarellen. Bij het afsluitende decembernummer ontvingen alle abonnees elk jaar een speciale Paulus-kerstkaart.
Bouterbode stopte eind 2023 op haar hoogtepunt bij nummer 100. Maar de uitgeverij zet haar werkzaamheden op Paulus-gebied gewoon voort. Iedereen kan voortaan op de hoogte blijven via de nieuwsbrief Post van Paulus. Meer info daarover vindt u op onze welkomstpagina.
Oude nummers van de Bouterbode zijn op de volgende pagina's nog enige tijd na te bestellen. Voor zover de voorraad strekt natuurlijk.

Terug naar de inhoud